Apparaten en accessoires
Pain de Campagne (Französisches Landbrot)
Voorbereiding. 25min
Totaal 76u.
24 Scheiben
Ingrediënten
Teig
-
Wasser300 g
-
Weizenmehl Type 405250 g
-
frische Hefe15 g
Fertigstellung
-
Öl zum Einfetten
-
Weizenmehl Type 405500 g
-
Wasser150 g
-
frische Hefe15 g
-
Meersalz fein15 g
-
Mehl zum Bearbeiten
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
4 g
Calorieën
461 kJ /
110 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paris, mon Amour!
12 recepten
Duitsland
Duitsland