Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Wasser
- 250 g Mehl Type 405
- 15 g frische Hefe
Fertigstellung
- Öl zum Einfetten
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 15 g Meersalz, fein
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 461 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weißbrot
1 Std. 50 Min
Schwarz-Weiß-Brot
4 godz.
Brötchen
1h 40min
Ciabatta
17h
Oberländer
14 godz. 30 min
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Weizen-Roggen-Brötchen
2 godz. 15 min
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14sa
Italienisches Weißbrot
1 Std. 10 Min
Luftige Brötchen
2h