Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Wasser
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 130 g Mehl
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 12 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken (2 cm)
- 400 g Doppelrahm-Frischkäse
- 2 TL Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 125 g Räucherforellenfilet, zerzupft, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30 min
Eclairs
2h 30 min
Veggie-Mantı
1h 15min
Millefeuille
5h
Eingelegte Paprikaschoten
1h 40min
Eclairs mit Blaubeerfüllung
2h 30 min
Geeiste Schoko-Profiteroles
12h
Éclairs
4h
Mokka-Mousse-Torte
8h
Erdbeer-Macarons
26 godz.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9h