Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Wasser
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 130 g Mehl
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 12 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken (2 cm)
- 400 g Doppelrahm-Frischkäse
- 2 TL Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 125 g Räucherforellenfilet, zerzupft, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandteig
2h
Streuselschiffchen mit Pudding, Marille und Minzguss
1 godz. 55 min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1 Std. 30 Min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1hod. 50min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8h
Eclairs
2 Std. 30 Min
Gorgonzola-Törtchen mit Birne
1 Std. 30 Min
Gemüse-Leber-Torte
1hod. 50min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1h 20min
Pavlova mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min