Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Wasser
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Salz
- 130 g Mehl
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Weinstein-Backpulver
- 12 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g frischer Meerrettich, geschält, in Stücken (2 cm)
- 400 g Doppelrahm-Frischkäse
- 2 TL Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 125 g Räucherforellenfilet, zerzupft, in Stücken (2 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandteig
2 godz.
Windbeutel mit Erbsenmousse
4h
Nudelteig
1 godz.
Gefüllte Zucchini-Blüten
40min
Kaninchen-Terrine
1 godz. 10 min
Vol-au-vents mit Kabeljau
50min
Fischfrikadellen mit Bärlauch-Zitronen-Crème-fraîche
30min
Baguettes d' Épi
17 Std.
Bärlauch-Franzbrötchen
2 godz. 20 min
Éclairs
4h
Lachshäppchen
1h 20min
Quarkbällchen (Nautzen)
45min