Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla, cortada en trozos
- 30 g de cilantro
- 160 g de tomate verde, cortado en cuartos
- 1 pizca de semillas de comino
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cdita de orégano seco
- 1 cdita de mejorana seca
- 1 clavo de olor
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cda de sal gruesa
- 400 g de falda de res, cortada en trozos
- 25 g de chile pasilla, sin rabo ni semillas (5 pzas aprox)
- 25 g de chile guajillo, sin rabo ni semillas (5 pzas aprox)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 cditas de sal fina
- 500 g de carne de cordero limpia, en cubos, para caldo
- 1300 g de agua
- limones, cortados en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1130 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Jugo de carne al chipotle
55 min
Caldo tlalpeño
1h 20min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Pozole Rojo
1h 30min
Agua de horchata
15 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Birria
14 godz.
Gorditas de chicharrón
2 godz.
Pambazos CDMX
2h 30min
Chicharrón en salsa verde
25 min
Tacos al pastor chilangos
40min