Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 jitomates, asados
- 10 tomates verdes, asados
- 2 chiles serranos, asados
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de cebolla blanca
- 30 g de aceite vegetal
- 1000 g de camarones, pelados
- ½ cdita de sal, o al gusto, para sazonar
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto, para sazonar
- ½ cdita de albahaca seca, o al gusto, para sazonar
- ½ cdita de orégano seco, o al gusto, para sazonar
- ½ cdita de tomillo seco, o al gusto, para sazonar
- ½ cdita de paprika, o al gusto, para sazonar
- 1 cdita de hojuelas de chile seco, o al gusto, para sazonar
- 30 g de mantequilla
- 500 g de crema
- 50 g de vino blanco
- ½ cdita sal, al gusto, para sazonar
- ½ cdita pimienta negra molida, al gusto, para sazonar
- ½ cdita concentrado de caldo de verduras en polvo, al gusto, para sazonar
- hojas de perejil fresco, picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2610.9 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 41.4 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 2099.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Entomatadas de pollo
40min
Salpicón de res
1 godz.
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 min
Enchiladas suizas
1 godz.
Camarones salteados a los tres chiles
1h 30min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 godz.
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Sopa de tortilla
25min
Salsa roja de molcajete
10min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min