Compatibele versies
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de carne
- aceite vegetal para engrasar
- 75 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 100 g de apio, en trozos (3 cm)
- 100 g de zanahoria, pelada y en trozos (3 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 700 g de carne molida de res
- 1 huevo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
Sopa de hongos, ejotes y arroz de coliflor
- 1100 g de agua
- 1 cubo de caldo de res
- 40 g de mantequilla
- 250 g de champiñones o una mezcla de hongos, en cuartos
- 250 g de calabacitas, cortadas en cubos
- 2 ramas de epazote fresco
- 1 chile serrano, sin tallo ni semillas y en rebanadas (optioneel)
- 600 g de coliflor, en floretes
- 300 g de ejotes, sin tallos
- 2 cdas de aceite de oliva
- 1 cda de vinagre de vino tinto
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1680 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Carnitas de atún
40 Min
Sopa de flor de calabaza
35 Min
Puré de jitomate básico
35 Min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Sopa de hongos y epazote
35 Min
Sopa de espinaca, tostadas de pollo al cilantro y bizcocho de guayaba TM6
1 Std. 30 Min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 Min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Sopa de nopales
45 Min
Calabacitas con elote y cilantro
20 Min
Pescado para taquear
25min