Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ lechuga romana, partida a la mitad
- agua, la necesaria para cubrir la lechuga
- 40 g de vinagre de su preferencia
- 60 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 120 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de hojas de hierbabuena fresca
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 600 g de pechuga de pollo
- 60 g de pan molido
- aceite, el necesario para trabajar y cocinar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1021 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 630 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 menit
Pacholas
35 Min
Tinga de pollo en salsa verde, verduras y bizcocho de chocolate al vapor TM6
1j 30 menit
Pollo en salsa verde con nopales
40 min
Tortitas de pollo en salsa verde
1j
Salpicón de pollo
25 min
Pescado para taquear
25 min
Pechugas a la reina
35 Min
Tortitas de carne en salsa verde
1 Std. 40 Min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30 min
Pescado con adobo
1j
Carnitas de atún
40 min