Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de cebolla
- 2 diente de ajo
- 40 g de aceite vegetal
-
1000
g de lomo de cerdo, en cubos de 5 cm
of 1000 g de pierna de cordero, sin hueso, o filete de cerdo, en cubos de 5 cm - 200 g de agua
- sal, al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, al gusto
- ½ cdita de comino en polvo
- 300 g de jitomate, en cuartos
-
3
chiles guajillo, remojados, desvenados
y sin semillas - 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 10643.2 kJ / 2543.8 kcal
- Eiwitten
- 205.2 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 168.8 g
- Verzadigd vet
- 50 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 637.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Tostadas de Pollo con Rajas
40min
Caldo de queso
40min
Lomo en salsa de cacahuate
15 min
Salsa azteca
30 min
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 Min
Chilorio
1h
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Papitas negras
55 min