Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de jitomate, en trozos
- 500 g de tomate verde, en trozos
- 6 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 1 chile morita, sin tallo y sin semillas
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 clavo de olor
- 1 pizca de comino
- 2 hojas de laurel secas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 1000 g de falda de res en cubos (4 cm)
- 1 cda de sal, al gusto
- 2 cdas concentrado de caldo de res, al gusto
- agua, para cocinar
- tortillas, para servir
- cebolla blanca, picada, para decorar
- cilantro, picado, para decorar
- Voeding
- per 1500 gramos
- Calorieën
- 7404.2 kJ / 1769.6 kcal
- Eiwitten
- 233.4 g
- Koolhydraten
- 95.2 g
- Vetten
- 57.9 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 31.9 g
- Natrium
- 10724.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolitas de nuez
30 Min
Galletas “Levain Copy Cat”
1 godz. 20 min
Chorizo norteño
30 Min
Salsa martajada
50 menit
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Caldo de queso
40 Min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Salsa azteca
30 Min
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1j 30 menit
Papitas negras
55 min