Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de jitomate, en trozos
- 500 g de tomate verde, en trozos
- 6 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 1 chile morita, sin tallo y sin semillas
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 clavo de olor
- 1 pizca de comino
- 2 hojas de laurel secas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 1000 g de falda de res en cubos (4 cm)
- 1 cda de sal, al gusto
- 2 cdas concentrado de caldo de res, al gusto
- agua, para cocinar
- tortillas, para servir
- cebolla blanca, picada, para decorar
- cilantro, picado, para decorar
- Voeding
- per 1500 gramos
- Calorieën
- 7404.2 kJ / 1769.6 kcal
- Eiwitten
- 233.4 g
- Koolhydraten
- 95.2 g
- Vetten
- 57.9 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 31.9 g
- Natrium
- 10724.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de queso
40min
Entomatadas de pollo
40min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30min
Chorizo norteño
30min
Salsa martajada
50min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Pastel de sushi
1h
Mostachón de frutos rojos
1h 30min
Papitas negras
55min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min