Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1709 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange givrée
12h
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1 Std. 15 Min
Tarte au citron
12h
Puits de meringue à l'orange
4 godz. 40 min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 Std. 35 Min
Choux poire-caramel au beurre salé
4h 35min
Mousse fruits de la Passion
2h 30min
Tarte au citron destructurée
20min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Tiramisu express
20min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Mousse vanille-pomme
7h