Apparaten en accessoires
Mille-feuille de fruits rouges à la meringue
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
6 portions
Ingrediënten
La meringue
-
4 blancs d'œufs
-
200 g de sucre en poudre
La garniture
-
60 g de sucre en poudre
-
200 g de crème liquide entière très froide
-
200 g de mascarpone très froid
-
400 g de fruits rouges frais variés
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
1709 kJ /
408 kcal
Vetten
22.2 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vive l'été ! Vol. II
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Choux meringués aux fruits de la Passion
2u. 45min
Pomme d'amour
6u.
Petites mousses Passion
3u. 20min
Petits choux au chocolat blanc et poivron rouge
24u.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15u.
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3u.
Minipavlovas
3u. 45min
Mousse surprise
14u.
Choux poire-caramel au beurre salé
4u. 35min
Mont-blanc revisité
4u. 20min
Mille-feuille à l'ananas
3u. 15min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3u. 35min