Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1709 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème glacée à la vanille, fraises, pêches et basilic
4h 35min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Puits de meringue à l'orange
4h 40min
Macarons gingembre-litchi
24h
Glace amarena
3h 15min
Saint-honoré au citron
2h 25min
Minipavlovas
3h 45min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Pavlova à la grenade
3h
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 Min
Pavlova mangue-kiwi
4u. 10min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 Std.