Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de farine de blé
- 20 g de fécule de maïs, type Maïzena
- 2 pincées de fleur de sel
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'huile de coco hydrogénée bio, coupée en quatre
- 20 g d'amandes en poudre
- 400 g de lait de coco bio
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
La garniture
- 40 g de sucre en morceaux
- 1 c. à café de zeste de citron vert non traité, râpé
- 400 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en deux
- 1 c. à soupe de noix de coco fraîche, en copeaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1785 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu fruits rouges et violette
50 Min
Verrine mocaccino et caramel
45 min
Tiramisu sans cuisson
4 Std.
Verrine de fruits exotiques au yaourt et muesli
3h 15min
Fondant chocolat en robe de fruits
3h 45min
Tarte express aux fraises
50 Min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3h 30min
Cheesecake framboises
5 Std.
Cupcake cappuccino
50 Min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 godz. 35 min
Gaufres au beurre demi-sel
1 godz.
Lasagne à la bolognaise et ricotta
2 Std.