Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 5 g di radice fresca di zenzero
- 120 g di cipolla dorata a pezzi
- 1500 g di brodo vegetale
- 3 cucchiaini di pasta di miso
- 1 cucchiaino di sciroppo di acero
- 1 cucchiaino di salsa tamari
- 10 g di succo di lime
- 15 g di olio di sesamo
- 30 g di salsa di soia
- 2 carote a fette lunghe (0.5 cm)
- 2 zucchine a fette lunghe (0.5 cm)
- 2 cavoli cinesi baby, in quarti
- 150 g di tofu a fette (0.5 cm)
- 20 g di funghi shiitake secchi, ammollati in acqua per 5 ore
- 200 g di noodles per ramen secchi
- 1 cipollotto verde a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1535 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di miso con soba
55min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Riso Kashmiri
30min
Chili (vegan)
40min
Insalata di lenticchie beluga e tofu con dressing al lampone; yogurt alla stracciatella (Bimby Friend)
40min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1h 15min
Zuppa di miso con verdure
30min
Tofu in crosta di sesamo
20min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Zuppa di tofu e verdure
50min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Lenticchie all'indiana
35min