Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di riso
- 600 g di cavolo cinese, pulite della costa centrale, a pezzi (5 cm)
- 3 cucchiai di sale
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 150 g di radice di daikon a pezzi
- 150 g di cipolla, a metà
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a stricioline (2 mm)
- 6 spicchi di aglio
- 450 g di acqua
- 50 g di zucchero grezzo
- 65 g di cipollotto, a pezzi (circa 5 cm)
- 2 cucchiai di salsa di pesce
- 1 - 2 cucchiai di peperoncino rosso secco, piccantezza media
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 146 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 21 g
- Natrium
- 3452 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Zuppa harira marocchina
40 min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Vermicelli saltati con verdure miste
40 min
Feijoada
6 godz.
Obazda
10min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 min
Chutney al cocco e coriandolo
45 min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50min
Senape
5óra 15p
Vinaigrette di senape e aneto
Geen beoordelingen
Bhaji alle cipolle
35min