Pane arabo con falafel e salsa yogurt

2.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Pane arabo
  • 1490 g di acqua
  • 2 cucchiaini di zucchero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 400 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 5 g di sale
  • 30 g di succo di limone
Falafel di ceci
  • 200 g di ceci secchi ammollati per 12 ore in acqua fredda
  • 30 g di cipolla
  • ½ - 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • ½ cucchiaino di semi di cumino
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco
  • 25 g di farina tipo 00
  • olio per frittura q.b.
Salsa allo yogurt
  • 4 - 5 foglie di mentuccia lavate
  • 200 g di yogurt greco bianco, non zuccherato
  • 30 g di succo di limone spremuto fresco
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di insalata iceberg
  • 2 pomodori a dadini
  • 1 cetriolo a dadini
  • 1 cipolla a fettine sottili

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 953 mg
Eiwitten 18.9 g
Calorieën 2102.7 kJ / 502.6 kcal
Vetten 8 g
Vezels 8.1 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 89.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...