Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di gherigli di noci
- 60 g di mandorle pelate
- 20 g di semi di lino
- 550 g di acqua
- 350 g di patate americane dolci, arancioni, sbucciate, a pezzi (2 cm)
- 50 g di zucchero
- 80 g di datteri, tipo Medjool, denocciolati, (circa 5 pezzi)
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 50 g di farina tipo 00
- 3 cucchiai di cacao amaro in polvere + q.b.
- 2 - 3 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 724.8 kJ / 173.2 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 66.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banana bread (vegan e senza glutine)
1h 30min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Khao nom kok
35 Min
Veg-burger (vegan)
1h 10min
Red velvet cupcakes (vegan)
4 Std.
Burger vegetale alla barbabietola
3óra 25p
Torta di banane e cocco (vegan)
1h 20min
Mini gelati su stecco
4h 30min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1h 30min
Porridge con composta di pere
25 Min
Panna cotta al latte di cocco (vegan)
6h 20min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2sa 20 dk