Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio a piacere
- 60 g di cipolla a metà
- 20 g di olio di oliva
- 120 g di ketchup
- 15 g di salsa Worcestershire
- 15 g di aceto di mele
- 15 g di senape
- ¼ - 1 cucchiaino di chili in polvere, a piacere
- ¼ cucchiaino di sale
- 400 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a pezzi (3 cm)
- 400 g di acqua
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
-
1 - 1 ½
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, a piacere
of 1 - 1 ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), a piacere - 200 g di pasta secca tipo penne rigate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55 min
Penne aromatiche con pollo e asparagi
35 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Spaghetti al tonno
40 min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min
Pizza con pollo e curry
Geen beoordelingen
Salsa belga
Geen beoordelingen
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
1 Std. 5 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Cheesecake polacca
1 Std. 30 Min