Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio a piacere
- 60 g di cipolla a metà
- 20 g di olio di oliva
- 120 g di ketchup
- 15 g di salsa Worcestershire
- 15 g di aceto di mele
- 15 g di senape
- ¼ - 1 cucchiaino di chili in polvere, a piacere
- ¼ cucchiaino di sale
- 400 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a pezzi (3 cm)
- 400 g di acqua
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
-
1 - 1 ½
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, a piacere
of 1 - 1 ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), a piacere - 200 g di pasta secca tipo penne rigate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Carbonada
1 Std.
All shook up
10min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pollo con crema di verdure
50 Min
Contorno di riso al pomodoro
30 Min
Limonata
5min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti al tonno
40min
Petto di pollo ripieno alla ricotta e risotto al pomodoro
1 Std. 5 Min