Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di ricotta fresca
- 150 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 10 g di capperi sott'aceto
- 120 g di olio di semi di mais
- 1 spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta, tipo caserecce (cottura 12 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 36.3 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carbonara vegetariana
30 min.
Penne al sedano
30 min.
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 min.
Pasta al forno vegana
1h
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min.
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Penne integrali con capperi e olive
30 min.
Pasta ricotta e pomodorini
30 min.
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min.
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 godz. 25 min
Cous cous spinaci e uvetta
45 min.