Pasta al forno vegetariana

Pasta al forno vegetariana

3.8 26 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di ricotta fresca
  • 150 g di latte
  • 2 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 50 g di mandorle pelate
  • 150 g di pomodori secchi
  • 20 g di basilico fresco le foglie lavate
  • 10 g di capperi sott'aceto
  • 120 g di olio di semi di mais
  • 1 spicchio di aglio (optioneel) senz'anima
  • 1200 g di acqua
  • 400 g di pasta secca corta tipo caserecce (cottura 12 minuti)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.9 g
Calorieën 2757 kJ / 659 kcal
Vetten 36.3 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 66.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...