Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1 ½
EL Koriandersamen
of 1 EL Koriander, gemahlen - 1 ½ EL schwarze Pfefferkörner
- 1 ½ EL Zimt, gemahlen
- 1 EL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Ingwer, gemahlen
- 1 EL Cayennepfeffer, gemahlen
-
1
EL Pimentkörner
of ½ EL Piment, gemahlen - ½ EL Muskat, gemahlen
- ½ EL Anissamen, ganz
- ½ EL Gewürznelken
-
½
EL Kardamomkapseln
of ½ EL Kardamom, gemahlen - ½ EL Kurkuma, gemahlen
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1233 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 14 g
Alternatieve recepten
Curry Madras (Gewürzmischung)
5 Min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10 Min
Jerusalem-Gewürzmischung
5 Min
Currypulver
10 Min
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 Min
Harissa-Gewürz
5 Min
Rote Currypaste
10 Min
Dukkha-Gewürz
10 Min
Tandori-Gewürz
5 Min
Harissa
20 Min
Ras el Hanout-Gewürz
5 Min
Gelbe Currypaste
20 Min