Apparaten en accessoires
Ras el Hanout
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 Schraubglas
Ingrediënten
-
1 EL Koriander, gemahlenKoriandersamen1 ½ EL
-
schwarze Pfefferkörner1 ½ EL
-
Zimt, gemahlen1 ½ EL
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 EL
-
Ingwer, gemahlen1 EL
-
Cayennepfeffer, gemahlen1 EL
-
½ EL Piment, gemahlenPimentkörner1 EL
-
Muskat, gemahlen½ EL
-
Anissamen, ganz½ EL
-
Gewürznelken½ EL
-
½ EL Kardamom, gemahlenKardamomkapseln½ EL
-
Kurkuma, gemahlen½ EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
9 g
Calorieën
1233 kJ /
294 kcal
Vetten
11 g
Vezels
14 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kimchi
74 godz. 15 min
Jerusalem-Gewürzmischung
5 min
Paneer
3 godz. 20 min
Gelbe Currypaste
20 min
Tikka-Paste
1 godz.
Curry Madras (Gewürzmischung)
5 min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10 min
Harissa-Gewürz
5 min
Berbere-Gewürz
10 min
Ras el Hanout-Gewürz
5 min
Rote Currypaste
10 min
Korma Paste
1 godz. 15 min