Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g getrocknete Steinpilze
- 400 g frische Champignons, geviertelt
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Olivenöl
- 200 g gemischtes Gemüse (Staudensellerie, Möhre, Zwiebel), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Tomatenmark
- 50 g trockener Weißwein
- 400 g Tomaten, in Würfeln
- 1 - 1 ½ TL Salz nach Geschmack und etwas mehr zum Kochen
- ½ - 1 TL Pfeffer nach Geschmack
- 1 TL Zucker
- 100 g Gemüsebrühe, flüssig
- Wasser zum Kochen
- 400 g Spaghetti
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 - 1 ½ TL Oregano, getrocknet, gerebelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2522 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Austernpilzsauce
40 dk
Pilzrahmsauce
20 dk
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 dk
Pilz-Wein-Cremesauce
30 dk
Pilzragout mit Spätzle
30 dk
Pilz-Sahne-Sauce
30 dk
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 dk
Pilz-Lasagne
2sa 30 dk
Pilzsauce
35 dk
Brokkoli-Gorgonzola-Sauce mit Hähnchen
40 dk
Pilzragout mit Tomatenpesto und Mini-Kartoffelklößen
1sa 20 dk
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 Min