Compatibele versies
Spaghetti Arrabiata mit Thunfisch
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in dünnen Ringen
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Kochen
-
800
g stückige Tomaten, aus der Dose
of 800 g Tomaten, in Stücken (ca. 1 cm) -
300
g Thunfisch, in Öl, abgetropft
of 300 g Thunfisch, in Lake, abgetropft - 10 Basilikumblätter, frisch, und etwas mehr zum Garnieren
- ½ - 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 1200 g Wasser
- 320 g Spaghetti
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1947 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 644 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Krabben-Tomaten-Sauce
30 min
Thunfisch-Spaghetti
45 Min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25min
Nudeln mit Austernpilzsauce
40 min
Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen
40 min
Sauce all'Arrabiata
25min
Chili-Sahne-Hähnchen
45 Min
Lachs-Krabben-Pasta
35 min
Kräutergarnelen mit Gnocchi
20 min
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30 min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25min