Penne mit Garnelen und Mangold-Sauce

Penne mit Garnelen und Mangold-Sauce

4.1 165 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    1400 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Penne
    350 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zucchini in Stücken (2-3 cm)
    150 g
  • Koriander abgezupft
    15 g
  • Sahne
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Mehl
    30 g
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Garnelen, roh, geschält
    300 g
  • Mangold in Streifen (5 mm)
    70 g
  • Brunnenkresse-Beet abgeschnitten (15 g)
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 31 g
Calorieën 2806 kJ / 671 kcal
Vetten 29 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 71 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...