![Penne mit Garnelen und Mangold-Sauce Penne mit Garnelen und Mangold-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/794B137C-612A-43D1-B6E7-58950637ED76/Derivates/956839de-d3bc-4b03-89b0-6545c680127e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 350 g Penne
- 30 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Zucchini, in Stücken (2-3 cm)
- 15 g Koriander, abgezupft
- 200 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Mehl
- 1 Prise Pfeffer
- 300 g Garnelen, roh, geschält
- 70 g Mangold, in Streifen (5 mm)
- 1 Brunnenkresse-Beet, abgeschnitten (15 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2806 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Austernpilzsauce
40 min
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30 min
Bärlauch-Gnocchi mit Spinat und Cherry-Tomaten
1h 30min
Champignon-Spinat-Nudeln
30 min
Bandnudeln mit Brokkoli-Lachs-Sauce
35 min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 min
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 min
Spargel-Carbonara
30 min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 min
Gebratener Gemüse-Reis mit Garnelen
45 min
Gnocchi in Spargel-Rahmsauce
50 min