Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Zucchini, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 200 g Garnelen, roh, geschält
- 2 Eier
- 50 - 80 g Paniermehl
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- Zitronensaft zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 769 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 733 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Hähnchen und Spargel
50 Min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 Min
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35 Min
Glutenfreie Apfelküchlein
1 Std.
Gurken-ThunVisch-Schiffchen
15min
Weizenbier-Risotto mit Meeresfrüchten
45 Min
Himbeer-Pistazien-Muffins (Low Carb)
40 Min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 Std.
Thunfischpizza quattro stagioni
1 Std.
Forelle mit Brokkolipüree
40 Min
Spanisches Risotto
1 Std.
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30 Min