Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, geachtelt oder geviertelt
- 30 g Öl
- 150 g Champignons, geachtelt oder geviertelt
- 500 g Linguine
- 300 g Wirsing, in feinen Streifen
- 200 g Crème fraîche
- 225 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL geriebene Orangenschale
- 10 g Speisestärke
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 50 g Parmesan, gehobelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3204 kJ / 765 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing-Pasta
35min
Pilzragout mit Spätzle
30 Min
Rosenkohl-One-Pot-Pasta
1u.
Pilz-Maultaschen-Auflauf
1 Std. 10 Min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1u.
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1u. 30min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1u.
Spaghetti mit Porree-Meerrettich-Sauce
35min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min
Pasta mit Spitzkohl-Currysauce
30 Min