Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- 300 g Wirsing, in Stücken
- 20 g neutrales Öl
- 180 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 150 g Milch
- 150 g Frischkäse
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 100 g Trauben, rot, kernlos, halbiert
- 125 g Camembert, in Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2426 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 Min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1h
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30 min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30 min
Überbackene Risoni mit Gemüse
1h 30 min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2 godz. 40 min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1h 20 min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1h 20 min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h