Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
TM6 TM5

Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs

4.4 (501 beoordelingen)

Ingrediënten

Reibekuchen-Boden

  • 350 g Kartoffeln, in Stücken
  • 1 Zwiebel (50 g), halbiert
  • 1 Ei
  • 30 g Mehl
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • ¼ TL Muskat

Spinatcreme und Fertigstellung

  • 100 g Parmesan, in Stücken
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 400 g Rahmspinat, TK, in Pellets
  • 200 g Crème fraîche
  • 4 Eier
  • ¾ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • ½ TL Zitronenschale, fein gerieben
  • ¼ TL Muskat
  • 150 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (ca. 1 cm)
  • 20 g Sahne-Meerrettich

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
684 kJ / 163 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
9 g
Verzadigd vet
4 g
Vezels
1.8 g
Natrium
426 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten