Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 10 - 20 g frische Wildkräuter (z.B. Brennnessel, Gundelrebe, Löwenzahn, Bärlauch, Breitwegerich) und etwas mehr zum Dekorieren
- 200 g Milch
- 200 g Wasser
- 1 - 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, nach Geschmack
- ½ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 1 Messerspitze Kurkuma, gemahlen
- 60 g Polenta (siehe Tipp)
- 2 EL Essig
- 4 Eier, sehr frisch
- 45 g Ziegenfrischkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1056 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Artischocken alla Romana
50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto
30min
Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta
1h 5min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1h 20min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45min
Polenta mit Trüffel und Ei
35min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Cremige Polenta
45min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Steinpilz-Risotto
40min