Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Agar agar - ammollo
- 450 g di acqua calda
- 3 g di agar agar
Base
- 200 g di mandorle non pelate
- 300 g di uvetta
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1000 g di mele, in quarti, con la buccia e senza torsolo
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine
- 6 cucchiai di psillio in polvere
- 15 - 30 g di cacao in polvere
Finitura
- 300 g di frutti di bosco misti freschi
- ½ limone, il succo spremuto fresco
-
2
cucchiai di sciroppo di agave
of 2 - 3 cucchiai di miele
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 991 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 33.89 g
- Vetten
- 9.98 g
- Vezels
- 11.56 g
Alternatieve recepten
Riso cotto dolce alle rose (Sheer berenj)
50min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.
Punch caldo alla mela
30min
Torta arance rosse e miele
1 Std. 30 Min
Bevanda energetica a base di mela, avena e avocado
10 Min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1 Std. 30 Min
Confettura ai frutti di bosco e tropicali
1h 5min
Torta ricotta e fichi
10u. 30min
Torta di pere al doppio zenzero
2 Std.
Frittelle di prugne
9h
Torta cupcake
40min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25min