Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g carrots, cut into pieces
- 90 g leek, cut into pieces
- 80 g celery, cut into pieces
- 30 g butter
- 500 g potatoes, diced (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
tbsp beef stock paste, homemade
of 1 beef stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp dried savory
- 500 g green beans, fresh or frozen (defrosted)
- 250 g sausage meat, ready seasoned (see tip)
- 250 g canned butter beans, drained (weight after draining)
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Lamb with Rosemary Potatoes
Geen beoordelingen
Rainbow Salad
30 Min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 Min
One Pot Ravioli Soup
30 Min
Creamy vegetable rice
25min
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min