Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g carrots, cut into pieces
- 90 g leek, cut into pieces
- 80 g celery, cut into pieces
- 30 g butter
- 500 g potatoes, diced (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
tbsp beef stock paste, homemade
of 1 beef stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp dried savory
- 500 g green beans, fresh or frozen (defrosted)
- 250 g sausage meat, ready seasoned (see tip)
- 250 g canned butter beans, drained (weight after draining)
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 godz. 40 min
Acadian Chicken Fricot
1 godz. 30 min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Beef chili with lemon feta
45min
Tomato and Feta Pasta
50min
Sausage and pea risotto
30min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 godz.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min