Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g carrots, cut into pieces
- 90 g leek, cut into pieces
- 80 g celery, cut into pieces
- 30 g butter
- 500 g potatoes, diced (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
tbsp beef stock paste, homemade
of 1 beef stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp dried savory
- 500 g green beans, fresh or frozen (defrosted)
- 250 g sausage meat, ready seasoned (see tip)
- 250 g canned butter beans, drained (weight after draining)
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tbsp fresh parsley, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Chicken with almonds and raisins
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40min
Mini Laxpuddings
1 godz. 10 min