Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le parfait aux raisins et aux noix (la veille)
- 125 g de cerneaux de noix
- 400 g de raisins noirs, et quelques grains pour la finition
- ½ c. à café d'agar-agar
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de jus de raisin
- 125 g de sucre en poudre
- 6 œufs
La sauce au raisin (le jour même)
- 150 g de jus de raisin
- 150 g de caramel au beurre salé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1769.6 kJ / 4.2 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 38.6 g
- Vezels
- 178.3 g
Alternatieve recepten
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Choux poire-caramel au beurre salé
4 Std. 35 Min
Vacherin glacé à l'abricot
4 Std. 30 Min
Sorbet citron
8h 30min
Crème glacée à la vanille, fraises, pêches et basilic
4 Std. 35 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Choux menthe-chocolat
5h 45min
Cheesecake aux fruits d'été
3h 35min
Crémeux aux noisettes
1 godz. 45 min
Bûche chocolat, orange et gingembre
13 Std. 20 Min
Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé
30 min
Meringues au café et ganache chocolat-café
3 godz. 20 min