Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le parfait aux raisins et aux noix (la veille)
- 125 g de cerneaux de noix
- 400 g de raisins noirs, et quelques grains pour la finition
- ½ c. à café d'agar-agar
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de jus de raisin
- 125 g de sucre en poudre
- 6 œufs
La sauce au raisin (le jour même)
- 150 g de jus de raisin
- 150 g de caramel au beurre salé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1769.6 kJ / 4.2 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 38.6 g
- Vezels
- 178.3 g
Alternatieve recepten
Profiteroles à la pistache, coulis de framboises
5h 40min
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Crème brûlée
2h 40min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 Std. 45 Min
Sphère comme une orange sanguine
18 Std.
Crème pâtissière
15 Min
Choux chocolat-réglisse
4 Std.
Choco-nougat
3 Std.
Macarons d'Amiens
1 Std. 45 Min
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Eclairs choco-café
24h
Pâte à chou
2 Std.