Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le parfait aux raisins et aux noix (la veille)
- 125 g de cerneaux de noix
- 400 g de raisins noirs, et quelques grains pour la finition
- ½ c. à café d'agar-agar
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 150 g de jus de raisin
- 125 g de sucre en poudre
- 6 œufs
La sauce au raisin (le jour même)
- 150 g de jus de raisin
- 150 g de caramel au beurre salé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1769.6 kJ / 4.2 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 38.6 g
- Vezels
- 178.3 g
Alternatieve recepten
Marmelade aux 3 agrumes
6hod.
Amandine à la cerise
2h
Minibûche cerise amarena
40 Min
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
Charlotte au pain de mie
2h 30min
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12h
Babas au rhum et fruits rouges
4 Std.
Sorbet au citron et au limoncello
4h 10min
Le drômois
12h 45 min
Baba aux agrumes
8 Std. 45 Min
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Baba au rhum
3h