Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolata
- 10 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 1 ząbek czosnku
- 10 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1 szczypta rozmarynu, suszonego
- ½ łyżeczki soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Ossobuco po mediolańsku
- 4 plastry cielęciny, giczy z kością, o grubości ok. 1,5 cm
- ½ łyżeczki soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżka mąki pszennej
- 30 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 40 g oliwy z oliwek
- 10 g masła
- 100 g białego wina, wytrawnego
-
100
g wody
of 100 g rosołu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1724 kJ / 411.8 kcal
- Eiwitten
- 50.3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 809 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1 Std. 10 Min
Gulasz z polentą
2h
Sauté z cielęciny
1 Std. 25 Min
Gulasz cielęcy
1 Std. 15 Min
Kalmary w pikantnym sosie imbirowym
40 Min
Risotto po mediolańsku
30 Min
Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy
1 Std.
Ragout z jagnięciny
1 Std. 10 Min
Ossobuco
1 Std. 10 Min
Ramen z klopsikami z indyka
2 Std. 25 Min
Gulasz jagnięcy (spezzatino)
1 Std. 45 Min
Risotto z owocami morza
1 Std. 5 Min