Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sos Teriyaki
- 100 g sosu sojowego
- 30 g octu ryżowego
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 75 g mirinu
- 45 g brązowego cukru
Szaszłyki
- 470 g filetów z miecznika, mrożonych, uprzednio rozmrożonych, pokrojonych w 2 cm kostkę
- 75 - 80 g cebuli dymki, pokrojonej na ok. 4 cm kawałki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1274 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 31.95 g
- Koolhydraten
- 29.65 g
- Vetten
- 6.3 g
- Vezels
- 2.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polędwica à la Wellington
2 Std. 10 Min
Satay z sosem orzechowym
1 Std. 55 Min
Łosoś teriyaki z soczewicą, szpinakiem i awokado
45 min
Steki w sosie z zielonego pieprzu, purée ziemniaczane z grzankami
1 Std. 15 Min
Zielone szparagi z łososiem i jajkami w koszulkach
45 min
Polędwica z tuńczyka w nori
1 Std.
Papryczki jalapeños nadziewane serkiem
1 Std.
Omułki w białym winie
35 min
Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Wołowina z imbirem i pastą miso ze szpinakiem
25 min
Dorsz z aïoli i warzywami
50 Min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 Std. 35 Min