Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de chorizo vegetariano
- 50 g de cebolla
- 65 g de poro
- 20 g de aceite de oliva
-
900
g de fondo de verduras
of 900 g de caldo de verduras, en tetrapack - 320 g de acelgas, sin tallo y troceadas
- 1 cucharadita de sal fina
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 550 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de espinaca
25min
Sopa de apio
50 Min
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45 min
Crema de espinacas con nuez
20 min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Sopa de frijoles Toscana
50 Min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40min
Crema de ejote
30 min
Sopa de acelgas con quinoa
1h
Crema de verduras
20 min
Crema de betabel
40min