Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de mantequilla
- 30 g de cebolla, en trozos
- 400 g de pulpa de calabaza de castilla, en trozos
- 100 g de papa, pelada y en trozos
- 500 g de agua
- 150 g de crema ácida
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 300 g de camarones grandes, pelados
- 3 cucharadas de caviar falso, o hueva de pescado
- 3 cucharadas de cebollín, picado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1134 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de coliflor con piñones
40min
Kipe crudo
30 min
Sopa de brócoli y gorgonzola con crutones
40min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Crema de calabacita
25 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 min
Sopa de calabacitas
40min
Bisque de camarón
25 min
Chutney de mango y chile cascabel
15min
Crema de espinaca
25 min
Velouté de coliflor y queso cheddar
50min
Berenjenas a la parmesana
1 godz. 20 min