Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite vegetal
- 400 g de hongos portobello, frescos, cortados en rebanadas
- 200 g de champiñones, cortados en rebanadas
- 200 g de setas, cortadas en rebanadas
- 4 cditas de sal gruesa
- 220 g de cebolla, y un poco más picada finamente para servir
- 8 hojas de epazote
- 35 g de chile pasilla, sin semillas
- 15 g de chile ancho, sin semillas
- 2 dientes de ajo
- 400 g de jitomate, en cuartos
- 30 g de agua
- 20 g de harina de maíz
-
800
g de fondo de verduras
of 800 g de caldo de verduras, en tetrapack - cilantro, picado finamente
- limones, cortados en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 684 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de nopales
45 Min
Mole de olla vegetariano
1h
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Mole de olla vegano
45 Min
Sopa de hongos y epazote
35 min
Sopa de setas
35 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Tinga de setas
25 Min
Pozole de setas
1h
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 Min