![Filete de res en salsa de chile morita Filete de res en salsa de chile morita](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FDF52BFC-A21D-4736-A907-2B533CAA7D26/Derivates/1F42E784-F0A0-484B-8E7D-31DC1E61EFAD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 chiles morita, sin rabo ni semillas
- 1 diente de ajo, pelado
- 180 g de jitomate, cortado en cuartos
- 5 g de aceite de oliva, y un poco más para sellar la carne
- 125 g de vino tinto
- 140 g de agua
- 1 cdita de sal fina
- 2 ½ cdas de azúcar
- 4 filetes de res, en medallones (2 cm de grosor)
- 1 cdita de fécula de maíz
- 25 g de mantequilla, sin sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1105 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Bisteces con papas en pasilla
1小时 15 分钟
Entomatado de cerdo
1 Std.
Bistec de res en salsa de chipotle
30 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1klst 10 min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Pipián al chile manzano
10 Min
Pollo con crema de chipotle adobado
40 min
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1 Std.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h