Filete de res en salsa de chile morita
TM31 TM5 TM6

Filete de res en salsa de chile morita

4.7 (66 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 chiles morita, sin rabo ni semillas
  • 1 diente de ajo, pelado
  • 180 g de jitomate, cortado en cuartos
  • 5 g de aceite de oliva, y un poco más para sellar la carne
  • 125 g de vino tinto
  • 140 g de agua
  • 1 cdita de sal fina
  • 2 ½ cdas de azúcar
  • 4 filetes de res, en medallones (2 cm de grosor)
  • 1 cdita de fécula de maíz
  • 25 g de mantequilla, sin sal

Voeding
per 1 porción
Calorieën
1105 kJ / 263 kcal
Eiwitten
30 g
Koolhydraten
12 g
Vetten
8 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten