Filete de res en salsa de chile morita

Filete de res en salsa de chile morita

4.7 67 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porciones

Ingrediënten

  • 3 chiles morita sin rabo ni semillas
  • 1 diente de ajo pelado
  • 180 g de jitomate cortado en cuartos
  • 5 g de aceite de oliva y un poco más para sellar la carne
  • 125 g de vino tinto
  • 140 g de agua
  • 1 cdita de sal fina
  • 2 ½ cdas de azúcar
  • 4 filetes de res en medallones (2 cm de grosor)
  • 1 cdita de fécula de maíz
  • 25 g de mantequilla sin sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 30 g
Calorieën 1105 kJ / 263 kcal
Vetten 8 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...