Compatibele versies
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne dorada
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de carne de res, sin hueso, en tiras (1 cm x 3-4 cm)
- 100 g de chicharrón de cerdo
- 1000 g de agua, para limpiar
Salsa asada de chile morita
- 20 g de chile morita, sin tallo ni semillas
- 120 g de jitomate guaje, en cuartos
- 130 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 60 g de aceite vegetal
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 200 g de agua
- 12 - 18 tortillas de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 693.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Tinga de pollo en salsa verde, verduras y bizcocho de chocolate al vapor TM6
1 Std. 30 Min
Adobo con carne
50min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Entomatado de cerdo
1 Std.
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 Min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1 Std. 20 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min