Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)

Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)

4.5 64 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
6 porciones

Ingrediënten

Carne dorada
  • 40 g de aceite de oliva extra virgen
  • 500 g de carne de res, sin hueso en tiras (1 cm x 3-4 cm)
  • 100 g de chicharrón de cerdo
  • 1000 g de agua para limpiar
Salsa asada de chile morita
  • 20 g de chile morita sin tallo ni semillas
  • 120 g de jitomate guaje en cuartos
  • 130 g de cebolla en trozos
  • 3 dientes de ajo, pelados
  • 60 g de aceite vegetal
  • 1 ½ cdita de sal
  • 1 cdita de pimienta negra molida
  • 200 g de agua
  • 12 - 18 tortillas de maíz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 693.1 mg
Eiwitten 25.3 g
Calorieën 1826.4 kJ / 436.5 kcal
Vetten 24.6 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 30.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...