Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva
- 100 g de jitomate, cortado en cuartos
- 550 g de frijoles bayos cocidos, enlatados
- 600 g de agua
- 1 pizca de semillas de comino
- ½ cucharadita de sal fina
- 550 g de frijoles negros cocidos, enlatados
- 1 ramita de epazote, sólo las hojas y un poco más para decorar
- tortillas de maíz, cortadas en tiras y fritas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2797 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 114 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de poro y papa
30 Min
Sopa de tortilla
40 Min
Crema de elote
20 Min
Crema de chile poblano
25min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 Min
Sopa de frijol con quinoa
1 Std.
Crema de jitomate
30 Min
Sopa de frijol y bolitas de masa
1 Std.
Sopa de poro y papa
40 Min
Sopa de tortilla
25min
Crema de pimiento con calabacitas
30 Min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25min