Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ham and cheese wands
- 100 g unsalted butter, cut into cubes and frozen
- 100 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 pinch fine salt
- 50 g chilled water
- 40 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 1 egg, lightly beaten
- 30 g ham, cut into pieces
- 1 tbsp celery seeds
Tomato soup
- 100 g brown onion, cut into halves
- 130 g carrots, cut into pieces
- 110 g celery stalks, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g unsalted butter
- 1 tbsp olive oil
- 1 dried bay leaf
- sea salt flakes, to taste
- ¼ tsp white pepper
- 100 g tomato paste
- 800 g fresh tomatoes, cut into halves
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1160.3 kJ / 276.3 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 606.4 mg
Alternatieve recepten
Bolognaise sauce for two
20 Min
White balsamic reduction
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Red onion relish
50min
Apple sauce
20 Min
Tomato pasta sauce
40min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Creamy tomato and basil soup
30min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1h 25 min
Tomato basil chicken stew
35min
Spiralised vegetable soup
9 godz.