Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turkey
- 300 g rock salt
- 50 g raw sugar
- 3000 g water, plus extra if needed
- 2 juniper berries
- 6 black peppercorns
- 1 cinnamon quill
- 2 fresh bay leaves
- water, plus extra if needed
- 3400 - 4000 g turkey buffe, frame only, wings and legs removed
- 2 tbsp unsalted butter
Stuffing
- 200 g tri-colour quinoa
- 600 g water, plus extra for soaking quinoa
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh basil, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g dried cranberries, plus extra for garnishing
- 12 fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 80 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2630.3 kJ / 626.3 kcal
- Eiwitten
- 74.9 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 28.1 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1234.6 mg
Alternatieve recepten
Moroccan harira soup with chicken
55min
Seed and nut bread
1h 30min
Orange-brined turkey
29 godz. 45 min
Marinara Sauce
Geen beoordelingen
Gwinganna mountain top bars
1h 55min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Salmon with yoghurt dressing
55min
Coriander pesto
5 Min
Harissa
25 min
Almond thins
25 min
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min