Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cabeça de alho cortada ao meio (60 g aprox.)
- 200 g tomate-cereja
- 1 c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ temperar
- 50 g queijo parmesão
- 40 g manteiga
- 80 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
-
100
g molho de tomate e vodka
of 100 g tomate em pedaços -
700
g caldo de legumes caseiro
of 700 g água e 1 cubo de caldo de legumes - 150 g queijo mozarela em bolas pequenas
- 2 c. chá de manjerona, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min
Risoto de tomate e frango recheado com limão e ricota
45min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto
30min
Risoto
30min
Risoto de espinafres e queijo azul
25min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45min
Risoto de legumes assados
45min
Risoto jamaicano
45min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1h 20 min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min
Risoto de bacon e alho-francês
35min