Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pés de salsa
- 2 chalotas cortadas em metades
- 1 dente de alho
- 30 g talo de aipo
- 20 g gengibre fresco s/ casca e cortado em pedaços
- 40 g azeite
- 500 g couve-flor, só os floretes
- 150 g cenoura cortada em fatias (0,5 cm aprox.)
- 600 g água
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 2 c. chá de curcuma em pó
- 500 g peito de frango s/ pele e s/ osso cortado em pedaços (3-4 cm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1329.3 kJ / 317.7 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 137.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de legumes com noodles de omelete
50 min
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40min
Creme de abóbora, cogumelos e castanhas
1h
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45min
Sopa cremosa de ervilhas
40min
Creme de abóbora com caril
35min
Creme light de brócolos e curgete
35min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min
Sopa de brócolos com croutons
1h
Sopa de feijão-verde e cenoura
40min
Sopa 2 feijões
45min