Apparaten en accessoires
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 doses
Ingrediënten
-
presunto fatiado50 g
-
cebola80 g
-
manteiga30 g
-
ervilhas congeladas500 g
-
água500 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. sopa de
-
sal½ c. chá de
-
pimenta¼ c. chá de
-
folhas de hortelã10 g
-
mistura de rebentos10 g
-
mel20 g
-
crème-fraîche100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
306.6 mg
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
694.6 kJ /
166 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
17.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feliz Ano Novo
11 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Limão em conserva
72u.
Sopa de legumes à italiana (Ditalini) - TM5
Geen beoordelingen
Sopa de cogumelos húngara
30min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min
Creme de espargos verdes
50min
Creme de espargos e vieiras
45min
Sopa cremosa de cogumelos
20min
Bisque de camarão com crostini
1u.
Tarte key lime
40min
Creme de espargos com parmesão
30min
Creme de ervilhas e hortelã
35min
Creme de abóbora, cogumelos e castanhas
1u.