Compatibele versies
Creme de cenoura e tangerina com gengibre e cardamomo da Catarina Sanches
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g sobras de pão
- 100 g chalota
- 10 g gengibre
- 2 vagens de cardamomo, só as sementes
- 20 g azeite
- 2 tangerinas, só os gomos s/ caroços (200 g aprox.) (ver dica)
- 750 g cenoura cortada em pedaços
- 900 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 fio de azeite q.b. p/ o pão
- 1 tangerina, só a raspa
- 1 pitada de flor de sal
- Voeding
- per 6 doses
- Calorieën
- 4252.9 kJ / 1016.5 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 175.2 g
- Vetten
- 27.1 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 31.9 g
- Natrium
- 3772.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de ervilhas com hortelã
20 Min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 Min
Sopa de brócolos e queijo
40min
Sopa marroquina de cenoura
40min
Sopa cremosa de ervilhas
40min
Creme de legumes e urtigas com espargos e granola aromática
1 Std. 15 Min
Sopa de espinafres com ovo
30 Min
Sopa 3 C's
45 Std.
Creme de espargos verdes
50 Min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50 Min
Creme cor de laranja
50 Min