Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo parmesão
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 dente de alho
- 500 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 400 g leite
- 60 g farinha
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 150 g queijo Brie cortado em pedaços pequenos
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 300 g massa fresca cortada em tiras (23x16 cm aprox.) (ver dica)
- 30 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de peito de pato com vinagrete balsâmico e frutos vermelhos
1 Std. 35 Min
Achar de beringela
1h 25min
Soufflé de manga com creme inglês de coco
1h
Pasta tikka masala
1h
Baba ghanoush de abóbora
35min
Tarte de banana com crème fraîche
2h 25min
Mistura rústica de especiarias para pão
Geen beoordelingen
Polenta de abóbora
45 Min
Escabeche de pernil - TM5
10 Std.
Patê de feijão branco e pimentos
1 Std. 10 Min
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1h
Sumo verde
10min