Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo parmesão
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 dente de alho
- 500 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 400 g leite
- 60 g farinha
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 150 g queijo Brie cortado em pedaços pequenos
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 300 g massa fresca cortada em tiras (23x16 cm aprox.) (ver dica)
- 30 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
10 Std. 30 Min
Pão etíope (Injera)
48 godz. 25 min
Bolinhos de especiarias
45min
Pão libanês com especiarias
3h 20min
Creme de beterraba
5 Min
Creme de abacate e pepino
5 Min
Brownie de batata-doce
8h 55min
Risoto preto com camarão
45min
Rolo de espinafres e queijo
40min
Pato recheado acompanhado de puré de castanhas e maçã
3 Std. 30 Min
Batido de framboesa e merengue
15 Min
Sonhos de grão sem glúten
1h 30min