Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões (raspa e sumo)
- 1 dente de alho
- 1 pitada de pimenta
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 600 g bacalhau demolhado s/ pele e s/ espinhas, cortado em tiras finas
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 1 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de salsa tipo laços (ver dica)
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccini com frango e ervilhas
35min
Salmão com arroz de coentros
25min
Arroz de limão com omeleta de fiambre
35min
Esparguete à portuguesa
45min
Massa com molho de couve-flor
40min
Bacalhau gratinado com couve
1h 35min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1h 15min
Hambúrgueres de batata recheados com queijo e fiambre
1h 10min
Empadão de borrego
1h 30min
Piza Margarita
1h 45min
Embrulhos de couve com bacalhau
2h
Linguine com camarão e couve
40min