Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 2 limões (raspa e sumo)
- 1 dente de alho
- 1 pitada de pimenta
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 600 g bacalhau demolhado s/ pele e s/ espinhas, cortado em tiras finas
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 1 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de salsa tipo laços (ver dica)
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de legumes da primavera
50min
Empada de bacalhau e camarão com massa de batata
2 Std. 15 Min
Noodles com ervilhas e chouriço
40min
Creme de agrião e rúcula
2 Std. 45 Min
Gelado de pastel de nata
8óra 30p
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40min
Noodles com feijão-verde
40min
Frango com noodles de arroz
2h 25min
Sachertorte
1hod. 50min
Ovos com grão e espinafres
45min
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1h
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40min