Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Sultaninen
- Wasser zum Einweichen der Sultaninen und zum Kochen der Nudeln
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 40 g natives Olivenöl
- 50 g Pinienkerne
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 400 g Nudeln, Cavatappi (Korkenziehernudeln)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2465 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 8.6 g
Alternatieve recepten
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Paprikanudeln für Eilige
20 Min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Ligurische Nudeln mal anders
45 Min
Gnocchi Tricolore
30min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30min
Nudel-Porree-Topf
25min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20 Min
Nudeln mit Bauernsauce
40min
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25min
Spaghettini mit Paprika
1h
Fusilli mit Frühlingsgemüse
45 Min