Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
TM31 TM5 TM6

Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas

4.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 6 pés de hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
  • 170 g requeijão
  • 1 pitada de pimenta
  • 500 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 500 g ervilhas
  • ½ c. chá de bicarbonato de sódio
  • 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
  • 1 pitada de flor de sal
    of 1 c. sopa de salicórnia
  • 6 fatias de pão torrado

Voeding
per 1 dose
Calorieën
0 kJ / 294 kcal
Eiwitten
12 g
Koolhydraten
38 g
Vetten
10 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten