Compatibele versies
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pés de hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 170 g requeijão
- 1 pitada de pimenta
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g ervilhas
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
-
1
pitada de flor de sal
of 1 c. sopa de salicórnia - 6 fatias de pão torrado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Wraps de vitela com tomate e molho de ervas
45min
Tarte de parmesão, fiambre de peru e legumes frescos
20 Min
Wraps de abacate, mozarela e pesto
10 Min
Crepes com espinafres e ovo
1h 5min
Salada de pepino com molho de iogurte e cebolinho
2h
Rolos de vegetais e gambas
1 Std.
Maionese de ketchup
5 Min
Pãezinhos a vapor com barriga de porco no forno
7h
Crepes de alho-francês, cogumelos e bacon
1 Std. 45 Min
Soufflé de legumes da época
2hod. 10min
Patê de beringela e pimento
50min
Bife de atum com molho tártaro
20 Min