Compatibele versies
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pés de hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 170 g requeijão
- 1 pitada de pimenta
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g ervilhas
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
-
1
pitada de flor de sal
of 1 c. sopa de salicórnia - 6 fatias de pão torrado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Tarte de cogumelos e castanhas
1 Std. 25 Min
Conchas com marisco e tapenade
Geen beoordelingen
Pão recheado com ovos e feijão-verde
5 Std. 30 Min
Salada de trigo com pimentos e azeitonas
30 Min
Rolo de alcachofra e frutos secos
55 Min
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
1 godz. 20 min
Noodles de batata-doce com molho de caju
2h
Pizas de batata-doce e legumes assados
Geen beoordelingen
Piza de morango, mozarela e manjericão
2 Std. 25 Min
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35 dk
Molho de tomate com azeitonas e alcaparras
1sa
Panquecas de grão
20 Min