Compatibele versies
Brusqueta com pasta de requeijão, menta e ervilhas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pés de hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 170 g requeijão
- 1 pitada de pimenta
- 500 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g ervilhas
- ½ c. chá de bicarbonato de sódio
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
-
1
pitada de flor de sal
of 1 c. sopa de salicórnia - 6 fatias de pão torrado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Azevias no forno com puré de aipo
1h
Pão de cebola com massa-mãe
9h 15min
Espinafres e cogumelos com ovos escalfados
25min
Bahji de cebola
30min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1 Std. 20 Min
Pasta de pepino e ricota
10min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1h
Fritos de ervilha e hortelã
30min
Fritata de grelos
45 Min
Mostarda de limão
12h
Almôndegas com molho de romã
30min
Molho de tomate com azeitonas e alcaparras
1h