
Apparaten en accessoires
Asiatische Curry-Champignon-Suppe
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Ingwer, frisch (15 g), in dünnen Scheiben1 Stück
-
Knoblauchzehe1
-
Korianderkörner1 TL
-
Koriander½ Bund
-
Sesamöl20 g
-
Wasser600 g
-
Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Kokosmilch160 g
-
Champignons in Scheiben (5 mm)200 g
-
gelbe Currypaste glutenfrei (z.B. von Fuchs)2 TL
-
Salz1 TL
-
Cayenne-Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Reisglasnudeln (Vermicelli), in Stücke gebrochen100 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
228 kcal /
955 kJ
Eiwitten
4 g
Vetten
13 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Glutenfrei
62 recepten
Duitsland
Duitsland

Glutenfrei
61 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk