Asiatische Curry-Champignon-Suppe

Asiatische Curry-Champignon-Suppe

4.4 1.2K beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Ingwer, frisch (15 g), in dünnen Scheiben
    1 Stück
  • Knoblauchzehe
    1
  • Korianderkörner
    1 TL
  • Koriander
    ½ Bund
    ½ Bund Sellerieblätter
  • Sesamöl
    20 g
  • Wasser
    600 g
  • Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l)
  • Kokosmilch
    160 g
  • Champignons in Scheiben (5 mm)
    200 g
  • gelbe Currypaste glutenfrei (z.B. von Fuchs)
    2 TL
  • Salz
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Reisglasnudeln (Vermicelli), in Stücke gebrochen
    100 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 228 kcal / 955 kJ
Eiwitten 4 g
Vetten 13 g
Koolhydraten 24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...