Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 24 - 27 oz cauliflower, broken into small florets (approx.1 large head cauliflower)
- ½ oz sesame oil
-
1
oz tamari sauce
ou 1 oz soy sauce - 1 garlic clove
- 4 oz yellow onion (approx. ½ medium onion)
- 4 oz carrot (approx. 1 large carrot), cut into pieces
- 4 oz red bell pepper, cut into 1 in. pieces (approx. ½ medium red pepper)
- 17 ½ oz water
- 6 oz frozen sweet corn
- 6 oz frozen green peas
- 6 oz broccoli florets
- 2 - 4 green onions, roots removed and cut into ¼ in. slices (cut on the bias)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protides
- 17 g
- Glucides
- 35 g
- Lipides
- 10 g
- Fibre
- 10 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Egg Puffs
25 min
Tropical Cashew Rice
1h 45min
Sweet Potato Spoon Bread
1 godz.
Yam Gratin
30 min
Pasta Primavera
50min
Onion Skin Broth
1hod. 5min
Eggplant Sauté
30 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min