Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 clous de girofle
- 1 oignon, coupé en quatre
- 4 carottes, en tronçons
- 4 navets, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet garni
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 l de bouillon de légumes
- ½ chou vert frisé
- 4 pommes de terre
- 4 saucisses végétariennes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 456 kJ / 108 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Bouillon de légumes
1h 20min
Courge butternut farcie au poulet
1h 15min
Choux farcis au quinoa rouge
1h 5min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Feuilles de chou farcies
1 godz. 10 min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35min
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1h 5min
Pot-au-feu
1h 35 min
Gratin de choux de Bruxelles, maïs et lardons
55 min
Pot-au-feu de légumes
55 min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1h 20min
Petit salé aux lentilles
1 godz. 10 min