Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 clous de girofle
- 1 oignon, coupé en quatre
- 4 carottes, en tronçons
- 4 navets, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet garni
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 l de bouillon de légumes
- ½ chou vert frisé
- 4 pommes de terre
- 4 saucisses végétariennes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 456 kJ / 108 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pot-au-feu
1 Std. 35 Min
Petit salé aux lentilles
55 min
Petit salé aux lentilles, curry et gingembre
1 godz. 30 min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50 min
Pot-au-feu de légumes
55 min
Petits pois à la française
30 dk
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Feuilles de chou farcies
1h 10min
Sauté de porc aux carottes et riz vapeur
1h
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min