Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de parmesan, en dés (2 cm)
- 1 bouquet de basilic frais, effeuillé
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 70 g de beurre, en morceaux
- 150 g de farine de blé
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 360 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 6 g
Alternative recipes
Cannelés au jambon
13 Std.
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 min
Sablés au parmesan et au sésame
25 Min
Cookies jambon, parmesan et origan
45 Min
Pesto tomates séchées, noix de cajou et parmesan
15min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 Std.
Biscuits au comté
1 Std.
Tartinade de tomates séchées
10 min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 Min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 Min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 Min